Uw huis verkopen

Je huis verkopen in Goirle-Tilburg

Wil je je huis verkopen in Goirle-Tilburg, maar wel graag tegen de best mogelijke deal? Dan hebben we samen dezelfde missie! Eén ding is zeker: het zal niet de eerste keer zijn dat we meer voor elkaar krijgen dan een opdrachtgever in eerste instantie voor mogelijk hield. Laten we beginnen met een gratis waardebepaling van je woning om zo te komen tot een passende vraagprijs. Direct een afspraak maken?

Marcel Dassen helpt jou je huis verkopen in Goirle-Tilburg

Je woning verkopen is een spannend proces. Marcel Dassen is er om je hierbij te ontzorgen. Het avontuur van je huis verkopen in Goirle-Tilburg begint met een goed gesprek en het vaststellen van de vraagprijs. Dankzij onze ervaring weten we waar potentiële kopers naar kijken en waar ze op letten. Met dat in gedachte creëren we een optimale presentatie van je woning en halen we het maximale uit onze beschikbare kanalen.

Je huis verkopen in Goirle-Tilburg: alleen tegen de beste deal

Op deze manier weten we zowel online als offline de markt te bereiken en de beste koper te vinden. Gedurende het hele traject zijn we flexibel bereikbaar en hechten we veel waarde aan heldere communicatie. Wil jij je huis verkopen in Goirle-Tilburg? Maak vrijblijvend een afspraak of loop eens binnen bij ons kantoor aan de Tilburgseweg 16 in Goirle voor een kennismaking.

Je droomhuis niet gevonden?

Laat een zoekopdracht achter, je wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden wanneer een passende woning bij ons op de website komt.

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 013 - 5 300 600
Email info@marceldassenmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×