Mijn favorieten

Het kantoor

Marcel Dassen Makelaars en DassendeZeeuw Makelaars

Een reeds bekende naam die staat voor een frisse aanpak. De huizenmarkt van nu is immers totaal anders dan die van een paar jaar geleden. En we hebben het wel over de verkoop van uw huis, of de aanschaf van uw nieuwe droomstek. Dan verdient u het toch dat iedere stap soepel en snel verloopt?

20 Jaar ervaring in- en rondom Goirle. Wij kennen de mensen, de huizen, de straten, de scholen, de cultuur, de winkels, kortom alles wat u van een lokaal makelaarskantoor mag verwachten naast de kennis in vastgoed.
 
Onze jarenlange ervaring in aankoopbegeleiding, het verkoopproces en de taxatie vormt de basis. Daarbovenop komt het feit dat als u met ons zaken doet, u ervan op aan kunt dat afspraken worden nagekomen, we altijd goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want we geloven dat we alleen zo succesvol voor u kunnen zijn.

Wij zijn echte makelaars, geen dealmakers! Wat houdt dit in. Er zijn makelaars die snel een deal willen maken en die voorbij gaan aan het echte vak namelijk opkomen voor de belangen van je opdrachtgever en van daaruit een deal maken.

Sedert oktober 2018 is naast Marcel Dassen Makelaars tevens DassendeZeeuw Makelaars aktief. Waarbij Marcel Dassen Makelaars verantwoordelijk is voor de regio Goirle-Tilburg is DassendeZeeuw Makelaars verantwoordelijk voor de regio Teteringen-Breda. Uiteraard werken beide kantoren nauw samen voor het gewenste schaalvoordeel en efficiency.

Beide kantoren zijn aangesloten bij de NVM, Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen en verzorgen zij tevens gevalideerde (NWWI en TaxateursUnie) taxaties voor iedere geldverstrekker 

We durven gerust te zeggen dat er weinig makelaars zijn die zo’n uitgebreid netwerk hebben in en rond Goirle/Tilburg/Tereringen/Breda.

We zitten ons graag voor u in!Verberg kaart

Vestiging:

Marcel Dassen Makelaars

GOIRLE

Tilburgseweg 16
5051 AH Goirle
KvK nummer: 50085638
BTW nummer: NL.8231.96.872.B.01

Vestiging:

Dassen en de Zeeuw Makelaars

Dassen en de Zeeuw Makelaars

Hoeveneind 15
4847 AJ Teteringen
KvK nummer: 72623454
BTW nummer: NL140864465B01