Mijn favorieten

Marcel Dassen RMT en RT

Geboren in het Gooi (1968), getogen in het Westen en gevormd in het mooie Zuiden. Geboren in Bussum, verder opgegroeid in Voorschoten, Leiden en Den-Haag. Door studie (Hogeschool Katholieke Leergangen, thans Fontys hogeschool) neergestreken in het fantastische zuiden. Marcel voelt zich helemaal thuis in het Brabantse, vanaf het eerste moment. Ook de sport heeft meegeholpen aan het snelle "thuis voelen"; als hockeyspeler van HGC Heren 1 was de overstap naar Tilburg Heren 1 logisch. Totaal 12 jaar op het allerhoogste niveau (hoofdklasse) gespeeld. Dit vormt toch de persoon en ondernemer. Tijdens een stage in contact gekomen met de makelaardij en direct "verkocht". De studie soepel doorlopen met als kroon de beëdiging in 1999.

Via Breda, Berkel-Enschot, Tilburg, al sinds 1995 als zelfstandig makelaar actief. Marcel DassenMakelaars is opgericht in januari 2014. Kernwoorden zijn: innovatief, direct, paperless, vooruitstrevend, no-nonsens maar vooral herkenbaar doordat Marcel geen dealmaker is maar een makelaar, oftewel hij strijdt voor het beste resultaat voor zijn opdrachtgevers!

Op 3 december 1999 is Marcel als makelaar in onroerende goederen beëdigd op de Rechtbank in Breda. Als makelaar staat hij ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert te Rotterdam onder nummer 48099 alsmede in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de Kamer Wonen onder nummer RT479006121 als Register Taxateur.
Marcel is naast makelaar in zijn eigen onderneming tevens examinator voor de praktijktoets voor “Makelaar RMT” aan het opleidingsinstituut SVMNIVO en lid van het College van Beroep van het Examenadviesbureau.
Zijn hobby’s: hockey, golf, voetbal (kijken), gezelligheid in en om huis, reizen en natuurlijk vastgoed.