Laat ons kennis maken

Marcel Dassen Makelaars

Een reeds bekende naam die staat voor een frisse aanpak.

Sinds 1998 is Marcel Dassen als ondernemend makelaar actief in de woningmarkt. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij wat er speelt en kent hij de buurten, de huizen, de wensen én de mensen in Goirle-Tilburg. Zijn kritische en objectieve blik, zorgt ervoor dat je zeker bent van je zaak en een weloverwogen beslissing kunt nemen.

We leven in een snel veranderende wereld. De markt, de rente, de economie, de makelaars, de klanten, de woningen; alles verandert in rap tempo. Als makelaar is het belangrijk om daarin mee te gaan. Daarom zijn we continu bezig met vernieuwing en werken we volgens het lean&mean principe. Ons kantoor is erop ingericht om veranderingen voor te zijn, dan wel er snel op in te spelen. Zo zijn we goed voorbereid op de toekomst en er zeker van dat we onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier kunnen bijstaan. Vandaar ook de slogan: ‘Verandert mee.’

Marcel Dassen (Register Makelaar en Register Taxateur)

Marcel Dassen werd in 1969 geboren in Het Gooi. Getogen in Den Haag. En ontdekte het echte leven in het zuiden. Marcel: “Na 12 jaar hockeyen op het hoogste niveau bij HGC (Wassenaar) en TMHC Tilburg rolde ik in 1994 het makelaarsvak in. Gedurende mijn studie Sporteconomie kwam ik a.g.v. een stage in aanraking met gebouwen; van het één kwam het ander…… Woningen en mensen is een geweldige combinatie die mij heel veel energie geeft. Daarnaast heb ik door mijn sportmentaliteit de drang naar “winnen”, dat maakt de combinatie woningen, mensen en makelaardij voor mij heel logisch. Ik ga voor het beste en ben bereid daarvoor tot het uiterste te gaan.  Naast makelaar ben ik ook examinator voor aankomende makelaars en taxateurs. Tevens maak ik deel uit van het College van Beroep van het examenburo voor de makelaardij. Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van mensen om mij heen, ben ik aan het sporten, of zit ik te borrelen met mensen die net zo bourgondisch zijn als ik.”

Je droomhuis niet gevonden?

Laat een zoekopdracht achter, je wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden wanneer een passende woning bij ons op de website komt.

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 013 - 5 300 600
Email info@marceldassenmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×