Gratis waardebepaling

Geen nattevingerwerk

Gratis waardebepaling en goed onderbouwd advies

Ben je benieuwd naar de waarde van je huidige woning of heb je een woning op het oog en wil je weten wat deze waard is? Marcel Dassen komt graag langs voor een gratis waardebepaling en een goed onderbouwd advies. Zo weet je waar je aan toe bent, en kun je gerichte keuzes maken. Maak direct een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Een gratis waardebepaling: geen nattevingerwerk

Onze kennis van de woningmarkt in Goirle-Tilburg reikt ver. We kijken naar vergelijkbare transacties, en hoe de woning zich de afgelopen jaren in waarde heeft ontwikkeld. Hiervoor biedt de brancheorganisatie NVM ons alle middelen. Zo kunnen we een heel duidelijke onderbouwing geven en is ons advies geen nattevingerwerk.

Gratis waardebepaling versus taxatie

Een gratis waardebepaling wordt net zo zorgvuldig uitgevoerd als een gevalideerde taxatie. In alle gevallen zal de waarde die genoemd wordt bij een gratis waardebepaling later ook uit een officieel taxatierapport naar voren komen. Neem contact op voor een gratis waardebepaling.

Je droomhuis niet gevonden?

Laat een zoekopdracht achter, je wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden wanneer een passende woning bij ons op de website komt.

Neem contact met ons op

We horen het graag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Telefoon 013 - 5 300 600
Email info@marceldassenmakelaars.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×