Mijn favorieten

Een huis aankopen

Tarief
Ons tarief voor aankoop is creatief. U bepaalt zelf wat u het waard vond. Wij zijn overtuigd dat het honorarium dat u ons toebedeelt past bij uw en onze verwachting. Is dat niet bijzonder?

Wij behartigen uw belangen
Het spreekt voor zich dat de makelaar van de verkoper alles doet in het belang van de verkoper (o.a. een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst). Dit staat haaks op uw belang. Marcel Dassen Makelaars is er daarom voor u!

Lagere aankoopprijs
Door onze ervaring en zakelijke benadering van de woning bedingen wij een lagere aankoopprijs dan u zelf kunt realiseren.

Bouwkundige staat van de woning
Door onze bouwkundige kennis kunnen wij zeer goed inschatten wat er nog aan kosten voor achterstallig onderhoud te verwachten zijn. Ook kunnen wij u adviseren over mogelijke verbouwingen en daarmee samenhangende kosten.

Bijzonderheden ten aanzien van de woning
Wij onderzoeken allerlei bijzonderheden ten aanzien van de woning, bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, bestemmingsplanontwikkelingen, hoe is de financiële situatie van de vereniging van eigenaars (bij een appartement).

Gratis financieel advies
Iedere opdrachtgever van Marcel Dassen Makelaars krijgt een financieel adviesgesprek aangeboden door een erkend hypotheek adviseur van Huis & Hypotheek. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw droomhuis heeft gevonden!

De klik!
Wij zijn van mening dat het van groot belang is dat er een “klik” is met onze opdrachtgevers en we zijn ervan overtuigd dat dit de aankoop van uw woning ten goede komt.